Dutch Fluid Power Transmission Conference - 30 november 2017

Film- and Congress Centre CineMec - Ede (Gelderland) The Netherlands

Welkom

Sponsors

Meer informatie

Meld u aan

Meer informatie

Dutch Fluid Power Transmission Conference
Brancheorganisatie FEDA en Vereniging Platform Hydrauliek organiseren reeds een aantal jaar gezamenlijk de Dutch Fluid Power Conference – kortweg DFPC. Ook in 2017 zal deze samenwerking worden voortgezet met de organisatie van de achtste editie in Ede. Een editie ‘plus’ omdat DFPC zal worden uitgebreid met ‘Transmissies’ tot de Dutch Fluid Power Transmission Conference. Deze toevoeging biedt de organisatie de ruimte om ook de mechanische aspecten van een hydraulische aandrijving mee te nemen en daarbij te kijken naar de verschillen tussen de technologieën, de overeenkomsten, de wijze waarop ze via Industrie 4.0 zijn gekoppeld en welke gevolgen bepaalde keuzes hebben voor de uiteindelijke functionaliteit van de aandrijving. Ook het Platform Tandwielen zal in dit kader bij de organisatie worden betrokken.

GROTE AANDRIJVINGEN
Hydraulische en mechanische aandrijftechniek

Thema
Het thema voor de DFPTC 2017 is GROTE AANDRIJVINGEN. In de lezingen zullen sprekers ingaan op zowel industriële applicaties als toepassingen in bijvoorbeeld de mobiele hydrauliek en offshore. Zoals gebruikelijk wordt in het programma gekozen voor een afwisselende mix van theorie en praktijk. Bovendien komen niet alleen de technische aspecten aan bod maar zal ook worden ingegaan op thema’s als Total Costs of Ownership, investeringen en energieverbruik.

Praktisch
Datum: 30 november 2017
Locatie: Cinemec Ede
Voertaal: Nederlands

Call for Papers
Geïnteresseerden die een relevante lezing willen houden op het DFPTC kunnen zich vóór 31 maart aanmelden via het inschrijfformulier. De voorwaarden en meer informatie vindt u hier.

Onze sponsoren

DFPTC op Social Media