Dutch Fluid Power Transmission Conference - 10 oktober 2019

Brainstorm mee over DFPTC 2019

In november 2017 is een inspirerend en succesvol DFPTC georganiseerd waarbij in het hoofdthema ‘grote aandrijvingen’, voor het eerst de onderwerpen hydraulische en mechanische aandrijftechniek werden gecombineerd. Hiermee is de organisatie een nieuwe weg ingeslagen gebaseerd op de visie dat hydrauliek steeds vaker en meer moet samenwerken met andere technieken en technologieën. Een trend die bovendien alleen maar sterker wordt wanneer we kijken naar de huidige mogelijkheden op het vlak van meten, regelen, besturen en Smart Industry.

De nieuwe aanpak is bijzonder goed ontvangen door zowel de bezoekers als de sprekers en deelnemers van de – volgeboekte – Table-Tops. Alle reden dus om hiermee door te gaan in de nieuwe editie van 2019 die waarschijnlijk zal plaatsvinden op 10 oktober. Het Cinemec in Ede is een vast gegeven. Welk thema dan op de borden prijkt, hangt onder meer af van u.

De congrescommissie organiseert namelijk op 5 april een brainstormsessie van 9 tot 11 uur bij FEDA in Gorinchem. Vooral leden van FEDA en de Vereniging Platform Hydrauliek zijn van harte welkom om mee te denken en te praten over een aansprekend thema en mogelijk al bijbehorende onderwerpen voor lezingen. Maar ook andere geïnteresseerden kunnen zich aanmelden en meteen van de gelegenheid gebruik maken om kennis te maken met deze twee organisaties.

Wilt u meedenken over DFPTC 2019?
Stuur dan een e-mail naar dfptc@atriumgroep.nl. Hierop ontvangt u een definitieve uitnodiging met alle benodigde details. Hetzelfde mailadres is door bedrijven te gebruiken om zich aan te melden als sponsor voor DFPTC 2019 of alvast een Table-Top te reserveren.

Note for the editor, not for publication. For additional information, please contact:
  • FEDA Nanda Visser, E, nvisser@atriumgroep.nl, M +31 623007599
  • VPH Peter de Ru, E pderu.benelux@pirtek.nl, M +31 6 29551249

About FEDA (www.feda.nl)
The Federatie Aandrijven en Autimatiseren (FEDA) [Federation Drive and Automation] counts more than 175 members and is the main trade association in the field of drive and automation technology in the Netherlands. The FEDA membership is open to all companies that have a relationship with drive and automation technology, which includes organizations and knowledge institutions active in this sector.

About VPH (www.platform-hydrauliek.nl)
The Vereniging Platform Hydrauliek [Association Platform Hydraulics] was founded in 1997. With this, the basis was laid for a platform where anyone interested in, or has affinity for the field of hydraulics can be member. In the meantime, the association has more than 150 enthusiastic members who are member on a personal basis. Together they pursue the associations goal "securing and passing knowledge within the field hydraulics".

Download Press release

Onze sponsoren