Dunlophiflex division of Alfagomma Germany GmbH, een behoorlijke mond vol, maar toch een enorm bekend gezicht bij DFPTC en andere FEDA-activiteiten. Ook dit jaar zijn ze er weer bij als sponsor, maar ook als Table-Top. We interviewden Gerrit Fransen en Oscar Oude Nijhuis over hun deelname, samen met hun collega Toine Klaversma natuurlijk ook aanwezig op 10 oktober.

Op waarom ze deelnemen aan DFPTC kan Gerrit duidelijk zijn: ‘Wij sponsoren DFPTC omdat wij van mening zijn dat onze producten nodig zijn voor een veilig en juist werkend hydraulisch systeem. Zonder deze producten kan geen enkel hydraulisch systeem werken. Daar komt bij dat we onze producten in eigen beheer produceren en van grondstof tot eindproduct 100% traceerbaar is. Via FEDA en de cursus veilig werken met hydraulische slangen en leidingcomponenten willen we gebruikers ook graag wijzen op de mogelijke gevaren en juist ook de voordelen van preventief onderhoud.’ Oscar vult aan: ‘het thema van 2019 ‘intelligente hydraulische aandrijftechniek’ past goed bij waar wij mee bezig zijn. Wat wij met de doelgroep willen delen is dat men met het toepassen van hydraulische slangen en leidingen kiest voor een lijn fabrikant. Preventief onderhoud en inspectie kunnen optimaal werken van ‘’intelligente hydraulische aandrijftechniek’’ garanderen.’

Benieuwd naar de mogelijkheden van Dunlophiflex division of Alfagomma Germany GmbH bekijk hun site en kom zeker even langs op hun Table-Top op 10 oktober!