Op 10 oktober 2019 organiseren FEDA en Vereniging Platform Hydrauliek weer de DFPTC. Vlak voor de zomervakantie is een eerste aanzet gemaakt voor het programma, waarbij onder meer ‘Smart Hydrauliek’ als topic is benoemd. De technische commissie heeft nog enkele plaatsen vrij voor geïnteresseerde partijen die plaats willen nemen in de organisatie.

Marrigje Mesker is eventmanager van DFPTC en geeft aan: “Ook deze keer staat technologie centraal, waarbij we in elk geval aandacht besteden aan ‘Smart Hydrauliek’. Deze topic biedt een groot aantal mogelijkheden om zowel breed als diep op de materie in te gaan. De impact van ‘smart’ op bijvoorbeeld mobiele hydrauliek, Total Cost of Ownership en hydrauliek voor offshore toepassingen. De bezoekers gaan hier nieuwe kennis en inzichten opdoen evenals inspiratie voor slimme toepassingen.”

De opzet zal iets wijzigen ten opzichte van de vorige edities. Zo zullen deelnemers de mogelijkheid hebben om álle presentaties te volgen, afgewisseld met praktische workshops. De Table-Tops blijven ongewijzigd evenals een plenaire opening en afsluiting.

Technische Commissie
De daadwerkelijke organisatie van de DFPTC start direct na de zomervakantie met het bepalen van het uiteindelijke thema. Voorzitter van de Organisatie Commissie Eddo Cammeraat: “Een aantal leden van de Technische Commissie is inmiddels bekend, maar we kunnen nog mensen gebruiken die kunnen helpen bij het organiseren van de DFPTC. Bijvoorbeeld door het aandragen van sprekers en het mede beoordelen van de inhoud van presentaties.”

Aanmeldingen voor de technische commissie, ideeën voor sprekers of andere vragen en opmerkingen over de DFPTC: dfptc@atriumgroep.nl.