Dutch Fluid Power Transmission Conference - 10 oktober 2019

Over ons

Over ons

Brancheorganisatie FEDA en Vereniging Platform Hydrauliek organiseren reeds een aantal jaar gezamenlijk de Dutch Fluid Power Conference – kortweg DFPC. Ook in 2017 zal deze samenwerking worden voortgezet met de organisatie van de achtste editie in Ede. Een editie ‘plus’ omdat DFPC zal worden uitgebreid met ‘Transmissies’ tot de Dutch Fluid Power Transmission Conference. Deze toevoeging biedt de organisatie de ruimte om ook de mechanische aspecten van een hydraulische aandrijving mee te nemen en daarbij te kijken naar de verschillen tussen de technologieën, de overeenkomsten, de wijze waarop ze via Industrie 4.0 zijn gekoppeld en welke gevolgen bepaalde keuzes hebben voor de uiteindelijke functionaliteit van de aandrijving. Ook het Platform Tandwielen zal in dit kader bij de organisatie worden betrokken.

Over FEDA

FEDA is met ruim 160 leden de belangrijkste branchevereniging op het gebied van Aandrijf-en Automatiseringstechniek in Nederland. De focus ligt op het faciliteren van haar leden op het gebied van kennis, netwerken en promotie.
Het FEDA lidmaatschap staat open voor alle Nederlandse bedrijven die een relatie hebben met aandrijven en automatiseren, dat geldt dus ook voor organisaties en kennisinstellingen die actief zijn in deze sector.

Ga naar www.feda.nl

Over VPH

De Vereniging Platform Hydrauliek is in 1997 opgericht waarmee de basis werd gelegd voor een Platform waar iedereen die geïnteresseerd is in, of affiniteit heeft met, het vakgebied hydrauliek, lid van kan worden.
De vereniging kent inmiddels meer dan 150 leden enthousiaste leden die op persoonlijke titel lid zijn. Gezamenlijk streven zij het doel van de vereniging “Het borgen en doorgeven van kennis binnen het vakgebied hydrauliek” na.

Ga naar www.platform-hydrauliek.nl

Over Platform Tandwielen

“Platform tandwielen” hét contactpunt voor tandwielspecialisten. Het platform is opgericht in 2007 en vormt een kennisbron voor ontwerp en productie van tandwielen en tandwielkasten. Wij verzorgen meerdere malen per jaar contact bijeenkomsten. De doelstelling van het platform is het uitwisselen van kennis, waarbij van de deelnemers wordt verwacht niet alleen kennis te nemen maar ook te geven. De stelling is géén geheimzinnigheid en elkaar helpen waar het kan.

Ga naar www.platformtandwielen.nl

TECHNISCHE COMMISSIE DUTCH FLUID POWER TRANSMISSION CONFERENCE 2017

Bekijk leden

ORGANISATIE & PR COMMISSIE DUTCH FLUID POWER TRANSMISSION CONFERENCE 2017

Bekijk leden

Onze sponsoren