Dutch Fluid Power Transmission Conference - 10 oktober 2019

Sponsoring

Sponsor informatie
Dutch Fluid Power Transmission Conference 2017

Brancheorganisatie FEDA en Vereniging Platform Hydrauliek organiseren reeds een aantal jaar gezamenlijk de Dutch Fluid Power Conference – kortweg DFPC. Ook in 2017 zal deze samenwerking worden voortgezet met de organisatie van de achtste editie in Ede.

Een editie ‘plus’ omdat DFPC zal worden uitgebreid met ‘Transmissies’ tot de Dutch Fluid Power Transmission Conference. Deze toevoeging biedt de organisatie de ruimte om ook de mechanische aspecten van een hydraulische aandrijving mee te nemen en daarbij te kijken naar de verschillen tussen de technologieën, de overeenkomsten, de wijze waarop ze via Industrie 4.0 zijn gekoppeld en welke gevolgen bepaalde keuzes hebben voor de uiteindelijke functionaliteit van de aandrijving. Ook het Platform Tandwielen zal in dit kader bij de organisatie worden betrokken.

Donderdag 30 november 2017 staat in het symposium in het teken van Grote Aandrijfsystemen, Hydraulische en mechanische aandrijftechniek. In relatie tot kosten en duurzaamheid momenteel een zeer actueel onderwerp dat vanuit vele invalshoeken benaderd kan worden.

Met de organisatie van dit professionele symposium dat zich ook internationaal manifesteert, zijn kosten gemoeid. Kosten die we deels willen opbrengen met een uniek sponsorschap.

Wat houdt dit sponsorschap in?

  • Uw bedrijfslogo op de (digitale) symposium brochure
  • Uw bedrijfslogo op de website van www.dfptc.nl
  • Uw bedrijfslogo op de banners en screens bij de ingang van de centrale hal van het CineMec
  • Uw bedrijfsinformatie (2 pagina’s powerpoint) wordt getoond in de pauzes
  • Toegang tot het symposium voor 1 medewerker van uw bedrijf (waarde entree € 275,00)
  • Sponsorbedrag voor sponsor bedraagt € 1.250,-

Meer informatie:
Voor meer informatie over sponsoring, neem contact op met ons projectteam:
Postbus 693, 4200 AR Gorinchem
dfptc@atriumgroep.nl
0183 - 822 992

Onze sponsoren