Brancheorganisatie FEDA en Vereniging Platform Hydrauliek organiseren reeds een aantal jaar gezamenlijk de Dutch Fluid Power Transmission Conference – kortweg DFPTC. Ook in 2019 zal deze samenwerking worden voortgezet met de organisatie van de negende editie in Utrecht. DFPTC is hét inspirerende en interessante congres over hydrauliek in combinatie met andere aandrijftechnische componenten

Over FEDA

FEDA is met ruim 160 leden de belangrijkste branchevereniging op het gebied van Aandrijf-en Automatiseringstechniek in Nederland. De focus ligt op het faciliteren van haar leden op het gebied van kennis, netwerken en promotie. Het FEDA lidmaatschap staat open voor alle Nederlandse bedrijven die een relatie hebben met aandrijven en automatiseren, dat geldt dus ook voor organisaties en kennisinstellingen die actief zijn in deze sector.

Website

Over VPH

De Vereniging Platform Hydrauliek is in 1997 opgericht waarmee de basis werd gelegd voor een Platform waar iedereen die geïnteresseerd is in, of affiniteit heeft met, het vakgebied hydrauliek, lid van kan worden. De vereniging kent inmiddels meer dan 150 leden enthousiaste leden die op persoonlijke titel lid zijn. Gezamenlijk streven zij het doel van de vereniging “Het borgen en doorgeven van kennis binnen het vakgebied hydrauliek” na.

Website

Technische Commissie

WR-HTC
Wim Roeterdink, voorzitter
RB HydraulicWeb
Rob van den Brink
KTR Benelux B.V.
Rob Groothuis
Galvano Hengelo 
Ivo Willemsen
VSE B.V. 
Ron Verleun | Stefan Lekkerkerker
Kolmer Elektromotoren BV
Jerry Spanhaak
PAMAS GmbH 
Paul Pollman
Vos Hydraulics 
Peter Vos

Organisatie & PR Commissie

De Graaf Aandrijvingen
Eddo Cammeraat, voorzitter
Bosch Rexroth B.V.
Arjan Coppens
AMCA
Jan-Willem van den Berg
CC Jensen
Marco van Boven
Pirtek
Peter de Ru
DFPTC
Marrigje Mesker-Vink
info@dfptc.nl